Vlado Sušac pok. Joze

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

VLADO SUŠAC pok. Joze
1944.-2019.

nakon kratke i teške bolesti preminuo u subotu, 14. 12. 2019. god. u 75-oj godini života. Sprovodni obred počinje u ponedjeljak, 16. 12. 2019. god. u 14.00 sati na mjesnom groblju ”SV. IVANA“ u GORNJIM STUDENCIMA, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 13.00 sati u mrtvačnici groblja.

OŽALOŠĆENI:
supruga MATIJA, sinovi: JOSIP i MARIO, kćeri: STOJANKA i ALISONA, nevjeste: SLAĐANA i KRISTINA, zetovi: ŽELJKO i VLADO, unučad: TOMISLAV, GABRIJELA, MARIJA, ANTE, MATE, HELENA, MARKO, LUKA, JAKOV, LEONA, LANA, PAOLA i DAVID, praunučad: MATIJA i MARIJA, brat ANTE s obitelji, sestre: MILA s obitelji, ANA s obitelji i STOJA s obitelji, obitelj pok. brata ŽARKA, obitelj pok. sestre NEDE, te obitelji: SUŠAC, PETKOVIĆ, KNEZOVIĆ, BULE, JELČIĆ, ŠTRBIĆ, PERIĆ, ĐURAŠKOVIĆ, ZLOPAŠA, MUCIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!