Vila Bandur rođ. Kežić ud. Stipe

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

VILA BANDUR rođ. Kežić ud. STIPE
1946.-2020.

blago u Gospodinu preminula u petak, 18. prosinca 2020. godine u 75-oj godini života. Sprovodni obred počinje u subotu, 19. prosinca 2020. godine u 14.00 sati na mjesnom groblju “PIVNICE“ na HARDOMILJU, gdje će biti i pokopana. Obitelj prima izraze sućuti od 13.00 sati u kapelici groblja.
Zbog epidemiološke situacije molimo izrazite sućut bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: DARIO i ILKO, kćeri: STANISLAVA, VERA i VESNA, nevjesta BOŽENA, zetovi: DRAGO, BLAŽ i GORAN, unučad: MARTA, STIPE, MARIJA, FILIP, JOSIP, JURE, IVANA, JELENA, LUKA, MARIN, JOSIP, RUŽICA, VLATKO, ANA, DANIJELA, DANIJEL, GABRIJELA i ANĐELO, praunučad: PETAR, LUKA, DAVID, ŽARKO, IVANO, MARICA, MATEJ i RAFAEL, braća: IVAN s obitelji, LUKA s obitelji i ZDRAVKO s obitelji, sestre: ZORA s obitelji i ZLATA s obitelji, obitelji pok. sestara: VESE i NADE, djever MARIJAN s obitelji, obitelji: BANDUR, KEŽIĆ, VUKOJEVIĆ, DŽAJIĆ, ŠUTALO, PAVLOVIĆ, PARADŽIK, BOŠNJAK, VUČIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav