Štefica Boto ud. Stjepana rođ. Dodig

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

ŠTEFICA BOTO rođ. DODIG ud. Stjepana
1936.-2021.

blago u Gospodinu preminula u petak, 12. 03. 2021. u 85-oj godini života. Sprovodni obred počinje u nedjelju, 14. 03. 2021. u 15.00 sati na mjesnom groblju ”SV. JOSIPA“ u HRAŠLJANIMA-LIGAT, gdje će biti i pokopana. Obitelj prima izraze sućuti od 14.00 sati na groblju u HRAŠLJANIMA – LIGAT.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: MARINKO i MILENKO, kći ANKICA, nevjeste: MIRA i EMINA, zet TOMISLAV, brat VESELKO s obitelji, sestra IVANKA s obitelji, obitelj pok. brata STANKA, unučad: MARIJANA, SANJA, KRISTINA, DANIJELA, JOSIPA, MAJA, MILA, EVA, IRENA i JOSIP, praunučad: STJEPAN, KRISTINA,DIJANA,ANDRIJA,ANDRIJANA, MARIN, RINO, TOMISLAVA, ROBERT, DARIO, SREĆKO, MIHAEL i IVAN, te obitelji: BOTO, DODIG, GRANIĆ, MAKSIĆ, SOLDO, ĆUŽE, MAJIĆ, RAŠIĆ, KOZINA, KNEZOVIĆ, ILIČIĆ, ŠKROBO, ŠIMIĆ, TADIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav