Nevenka Alilović

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! S tugom u srcu i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

NEVENKA ALILOVIĆ rođ. Jelčić ud. Bože
1936. – 2022.

u srijedu 09. 02. 2022. godine u 22:00 sata u 86. godini života, nakon kraće bolesti, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju KOVAČICA-LIGAT-HRAŠLJANI, petak 11. 02. 2022. godine u 15:00 sati. Obitelj prima izraze sućuti u kapeli na groblju LIGAT od 14.00 sati.

OŽALOŠĆENI:
kćeri: Ruža, č.s Stojka, Vesna i Nedjeljka, zetovi: Ilija i Miroslav, unučad: Mirela, Manuela, Nikolina, Gabrijela, Antonela, Mateo, Katarina i Kristijan, praunučad: Nika, Magdalena, Ivan, Vlado, Lea, Kristijan, Frano, Mateo, Anđela i Rafael, obitelj pok. brata Milana, obitelji pok. sestara: Anice, Ive, Ljubice i Mladenke, obitelj pok. djevera Ante, zaove: Vesa i Dana, te obitelj pok. zaove Stojke, obitelji: Alilović, Jelčić, Brajković,Turudić, Crnjac, Komšić, Antičević, Ilić, Filipović, Medak, Maslać, Glavinić, Milićević, Marić, Bošnjak te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Neka te anđeli povedu u vječni raj!
Počivala u miru Božjem!

Pošalji brzojav