Nedjeljko Petković pok. Grge

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

NEDJELJKO PETKOVIĆ pok. Grge
1941. – 2020.

Nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminuo dana 17.01.2020. godine u 79-oj godini života. Sveta misa i sprovodni obred počinje u nedjelju, 19.01.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju SV. IVANA – Gornji Studenci, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 14 sati u mrtvačnici kod groblja.

OŽALOŠĆENI:

supruga MILA, sinovi: VITOMIR i DALIBOR, kćeri: IVA i KARMELA, nevjeste: SNJEŽANA i ARISTEA, zetovi: ŠĆEPICA i VLADO, unučad: KAROLINA s obitelji, NEDJELJKO, LUCIJA, ANAMARI, GRGO ANTE, IVAN, MELANI, MARIJA, KRISTINA i ANTONIO, sestra MARICA s obitelji, obitelji pok. braće: GOJKA, JOZE i IVANA, obitelji pok. sestara: ZDENKE i MILKE, obitelji: PETKOVIĆ, MARINOVIĆ, NIKŠE, ŽILIĆ, BRAJKOVIĆ, PRIMORAC, DRAGIČEVIĆ BABIĆ, PAVLOVIĆ, DUGANDŽIĆ, ĆOSIĆ i STOJIĆ, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav