Mirko Marinčić pok. Petra

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima!  “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MIRKO MARINČIĆ pok. Petra
1935.-2020.

blago u Gospodinu preminuo u ponedjeljak, 06. srpnja 2020. u 85-oj godini života. Sprovodni obred počinje u utorak, 07. srpnja 2020. u 18.00 sati na mjesnom groblju u LIPNU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 17.00 sati ispred kapelice groblja u LIPNU.

OŽALOŠĆENI:
supruga IVA, sinovi: NEDJELJKO i DRAGAN, kćeri: LENKA, DRAGA i VESNA, nevjeste: MARIJA i MARINA, zetovi: VINKO, ANTE i MIRO, unučad: IVANA, JOSIPA, ANAMARIA, NIKA, FILIP, VJEKO, MIROSLAV, MARIJAN, ANA ,ZORANA, KRISTINA i MAJA, praunučad, sestra KOVILJKA s obitelji, obitelj pok. brata VESELKA, obitelji pok. sestara: VINKE i NADE, šure: MARKO s obitelji i BOŽO s obitelji, obitelji pok. šura: ANTE i VINKA, svastika ŠIMA s obitelji, obitelji pok. svastika JELE i DANE, te obitelji: MARINČIĆ, PRSKALO, BJELOBRK, MANDIĆ, MIHALJEVIĆ, RASPUDIĆ, BABIĆ, MILETIĆ, TOPIĆ, BUDIM, IVANKOVIĆ, ĆUŽIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav