Mirko Kraljević pok. Šimuna

Gospodine, Tvojim se vjernima život m jenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima daje naš dragi

MIRKO KRALJEVIĆ pok. Šimuna
1937. – 2021.

iznenada preminuo u nedjelju, 07. veljače 2021. u 84-oj godini života. Sprovodni obred bit će u ponedjeljak, 08. veljače 2021. u 15.00 sati na mjesnom groblju “KUKAVICE” u CRVENOM GRMU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 14.00 sati u mrtvačnici groblja u CRVENOM GRMU. Zbog epidemiološke situacije molimo da sućut izrazite bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Marko i Franjo, kćeri: Ivanka i Dijana, nevjeste Sanja i Danijela, zet Ivo, sestra Iva s obitelji, braća: Franjo, Stanko i Mate sa obiteljima, obitelj pok,brata Marka, svastika Ruska s obitelji, sura Iko s obitelji, unučad: Ante, Martina s obitelji, Nada, Ivan, Ana, Ante, Marija i Matej, praunučad: Iva i Ana, obitelji: Kraljević, Selak, Bezer, Bilić, Odak, Šendo, Mlinarević i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav