Milka Keža ud. Luke

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će””(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, pri jateljima i znancima da je naša draga

MILKA KEŽA ud. Luke
1954.-2020.

Nakon duže bolesti blago u Gospodinu preminula dana 01.04.2020. godine u 66-oj godini života. Sveta misa i sprovodni obred počinje u petak 03.04.2020. godine u 14 sati na mjesnom groblju SV. IVANA – Gornji Studenci, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 13 sati u mrtvačnici kod groblja.
Zbog novonastale situacije mole se svi koji misle doći i izraziti sućut obitelji da ne dolaze u obiteljsku kuću pokojne, već da mogu izraziti sućut u mrtvačnici na groblju blagim naklonom bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: MIRO i GORAN, nevjeste: ANTONIJA i MILENKA, unučad: MARTINO, MILA, MARIJETA, LUKA, ANA, MATEO i JOSIP, braća: MATE i ANTE s obiteljima, sestre: ANA i MARICA s obiteljima, obitelj pok. brata IVANA, djever MLADAN s obitelji, zaova MILA s obitelji, obitelji: KEŽA, KORDIĆ, JELAVIĆ, KRALJEVIĆ, SUŠAC, JELČIĆ i MANDIĆ, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Pošalji brzojav