Mile Mucić – Bilušić pok. Ilije

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MILE MUCIĆ – Bilušić pok. ILIJE
1938.-2019.

nakon kraće bolesti preminuo u subotu, 19. 10. 2019. u 82-oj godini života. Sprovodni obred počinje u ponedjeljak, 21. 10. 2019. u 16.00 sati na mjesnom groblju ”KARTUŠA“ na CRNOPODU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 15.00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
supruga DRAGICA, sin HRVOJE, kćeri: ANKICA, ROSA i STOJA, brat MARIJAN s obitelji, obitelj pok. brata ANTASA, sestre: STOJA s obitelji i KATICA s obitelji, nevjesta NEDILJKA, zetovi: DARINKO, STANKO i ANTE, unučad: ANTONIJA,ANDRIJANA, JOSIPA, ANTE, DAMIR, SLAVICA, MARIJA, JOSIP, MATEJ, SARA i MILE, praunučad, obitelj pok. šure JOZE, svastike: ANA s obitelji i VERA s obitelji, obitelj pok. svastike ZORE, te obitelji: MUCIĆ, MIŠETIĆ, ČOLAK, HERCEG, BEZER, MATIĆ,BUNTIĆ, OSTOJIĆ, ČUVALO i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav