Mile Grbavac pok. Stanka

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi


MILE GRBAVACpok. STANKA
1942.-2020.

blago u Gospodinu preminuo u četvrtak, 20. veljače 2020. u 78-oj godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 12. ožujka 2020. u 15.00 sati na mjesnom groblju «SINAC» u GRABU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 14.00 ispred kapelice groblja.

OŽALOŠĆENI:
supruga MILA, djeca: DUŠANKA, SLAVKO, MARICA i KREŠO, nevjeste: DRAŽENKA i JASNA, zetovi: MLADEN i ROBERT, unučad: JENNIFER, MICHAEL, MICHELLE, MARIA, KREŠIMIR, MILE, JOSIP, MARIA, HELENA, IVAN, GABRIELA, JACOB, MELLANIE, CHRIS, MATTHEW, praunučad: NIKA, MICHAEL i GRAYSON, braća: DRAGO s obitelji i FERDO s obitelji, obitelj pok. brata VLADE, šura KREŠO s obitelji, svastika VILA s obitelji,te obitelji: GRBAVAC, PAVLAK, NOSIĆ, VASILJ, MERICA, GRANIĆ, KOLAK, BEBIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!