Mate Mišetić pok. Pave

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MATE MIŠETIĆ – Matešinov pok. PAVE
1938. – 2018.

nakon kraće bolesti preminuo u srijedu, 09, svibnja 2018, u 80-oj godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 10. svibnja 2018. u 17 sati u crkvi u GRABOVNIKU, gdje će biti i misa zadušnica. Obitelj prima izraze sućuti u crkvi od 16 sati. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju “OTUNJ” u GRABOVNIKU.

OŽALOŠĆENI:

supruga HELENA, sin PAVO, kćeri: GORDANA i ZORICA, nevjesta MILIJANA, zetovi: ZORAN i SREĆKO, unučad: LANA, MATE, IVAN, LEON, IVANA, MARIJA, ANTE, MARIJA i HELENA, sestre: ZORA s obitelji, JANJA s obitelji i VIŠNJA s obitelji, obitelj pok. brata IVANA, obitelj pok. sestre DRAGE, svastike: IVICA, MILA, VESKA i RUŠKA s obiteljima, obitelji pok. šura IVANA i MARKANA, te obitelji: MIŠETIĆ, BILIĆ, GADŽE, VIŠTICA, BEBIĆ, ŠTIMAC, PRUSINA, PANADIĆ, KRALJEVIĆ, KOVAČ, LAUC, ČOLAK, MARKIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav