Mara Boras ud. Drage rođ. Rupčić

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

MARA BORAS ud. Drage rođ. RUPČIĆ
1930.-2020.

nakon duže bolesti opremljena svetim sakramentima preminula u petak, 28. 02. 2020. god. u 90-oj godini života. Sprovodni obred počinje u nedjelju, 01. 03. 2020. god. u 15.00 sati na mjesnom groblju «ŽABAR» na HARDOMILJU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 14.00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: DANE, JOZO i VINKO, kćeri: MIRA i RUŽICA, nevjeste: LJILJA, ZAGORKA i ZORA, zet IVICA, unučad: MARIJA, MARTINA, JOSIP, TOMISLAV, DRAGO, ZRINKA, IVANA, ANTE, DRAGO, JELENA, MARIJA, IVAN, MONIKA, IVANA ,ANTE i JOSIPA, praunučad, braća: TOMO s obitelji i BLAGO, obitelji pok. braće VINKA i IVANA, sestra č.s. VERENA, obitelj pok. sestre MATIJE, zaova VINKA s obitelji, obitelj pok. zaove RUŽE, djever MILE s obitelji, obitelji pok. djeverova BOŽE, JURE i BORE, te obitelji: BORAS, RUPČIĆ, MIHALJEVIĆ, PAVLOVIĆ, BUBALO, MANDIĆ, ILIĆ, NALETILIĆ i ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!