Luca Mandić rođ. Boras ud. Joze

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

LUCA MANDIĆ rođ. Boras ud. JOZE
1936. – 2020.

opremljena svetim sakramentima,nakon kraće bolesti preminula u nedjelju, 26. 04. 2020. god. u 84-oj godini života. Sprovodni obred počinje u utorak, 28. 04. 2020. god. u 17.00 sati na mjesnom groblju «ŽABAR» na HARDOMILJU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 16.00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: MILENKO i MARIJO, nevjeste: MARIJA i SLAVICA, unučad: JELENA, NIKOLINA, JOSIP, KRISTIAN i ADRIAN, braća: BORISLAV s obitelji, ILIJA s obitelji i ZDRAVKO s obitelji, sestra ZDRAVKA s obitelji, obitelji pok. braće: MARIJANA, ANDRIJE, IVANA i MARTINA-PERE, djeverovi: ZVONIMIR s obitelji i PETAR s obitelji, zaova IVICA s obitelji, obitelj pok. djevera DRAGE, obitelji pok. zaova: LJILJE i RUŽE, te obitelji: MANDIĆ, BORAS, SUŠAC, MILIČEVIĆ, DEDIĆ, PARADŽIK, CURIĆ, OMALJEV, JELINIĆ i ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!
GOSPODIN JOJ BIO NAGRADA I USKRSNUĆE!

Pošalji brzojav