Jozo Nižić pok. Jure

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima daje naš dragi

JOZO NIŽIĆ pok. JURE – Danin
1943. – 2019.

blago u Gospodinu preminuo u ponedjeljak, 29. srpnja 2019. u 76-oj godini života. Sprovodni obred bit će u srijedu, 31. srpnja 2019. u 18.00 sati na mjesnom groblju “KUKAVICE” u CRVENOM GRMU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 16.30 sati u mrtvačnici groblja u CRVENOM GRMU.

OŽALOŠĆENI:
supruga Milica, sinovi: Jure i Velimir, kćer Ankica, nevjeste: Snježana-Nedjeljka i Kata, zet Pero, sestra Mila s obitelji, unučad: Luka, Ljiljana-Gorana s obitelji, Marin, Ante, Mihaela-Josipa, Ana i Lorena, obitelj pok. stričeva Stojana, Ante, Luke i Mladena, obitelj pok. ujaka Joze, šura Ivan s obitelji, svastika Anica s obitelji, obitelji pok. šura Jure i Srećka,obitelj pok. svastike Danice, te obitelji: Nižić, Barbir, Kesovija, Herceg, Lauc, Juka, Vujević, Planinić i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav