Janja Lozo ud. Mate

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završila naša draga i nikad prežaljena

JANJA LOZO ud. Mate
1940.-2021.

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula u utorak 09. studenog 2021. godine u 82-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju sv. Ante u Gavran Maloj – Gornja Vitina, srijeda 10. studenog 2021. godine u 15 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 14 sati.
Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: IVICA i JAGO, kćeri: ZORA i MARIJANA – MANJA, nevjesta NIKOLINA, zetovi: SANDO i ZLATAN, obitelj pok. braće: STIPE, MATE, JERKE i FRANJE, obitelj pok. sestre LJUBE, djever IVAN s obitelji, zaove: STANA i ZORA s obiteljima, obitelji pok. zaova ANICE i MILE, unučad: IVANA, MATEA, MATE, LUKA, MARTINA, MARKO, JOSIPA, KARLA i IVANO, praunučad: NOA i NIKA, obitelji: LOZO, GAVRAN, ZOVAK, BUNOZA, MATIĆ, SPAJIĆ, SENIĆ, BORAS, BULIĆ i TICA te ostala rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Pošalji brzojav