Ivan Luburić

Iz borbe ovozemnoga života u vječno prebivalište na nebu preselio je

IVAN LUBURIĆ
15.7.1931. – 2.1.2021.

dana 2.1. 2021. u 90. godini života, opremljen svetim sakramentima.
Ispraćaj Pokojnikova tijela iz Mostara – iz mrtvačnice Bijeli Brijeg – bit će u ponedjeljak, 4. siječnja u 12.00 sati. Obitelj prima izraze sućuti od 11.30 sati, sukladno epidemiološkim mjerama. Sprovodna sv. Misa i ukopni obredi slaviti će se istoga dana u 14.00 sati u groblju sv. Josipa u Donjim Studencima. Obitelj prima izraze sućuti u groblju od 13.00 sati, sukladno epidemiološkim mjerama.

Puni vjere za pokoj njegove duše mole: «Oče naš, … budi volja tvoja…» (Mt 6,9-10), s nadom u ponovni susret u Kraljevstvu nebeskom:
sinovi: don Ante, Petar i Veselko; nevjeste: Marica, Jadranka i Olgica; unučad: Ivan s obitelji, Branimir s obitelji, Tomislav, Zvonimir s obitelji, Ivana, Bernardica, Monika i Ana; praunučad; obitelj pok. sestre Slave, obitelj pok. brata Petra, brat Milan s obitelji, sestra Draga s obitelji; obitelji: Luburić, Vučić, Dragičević, Barišić, Sivrić, Dugandžić, Leko, Pandžić, Tomić, Vrankić, Mamić, Šundov, te ostala rodbina i prijatelji.

Sve one koji žele cvijećem počastiti Pokojnikov grob, molimo da, umjesto toga, na groblju njegova ukopa daruju svoj dragovoljni novčani prilog za potrebe Caritasa.

Pošalji brzojav