Iva Koroman ud. Radoslava

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će”(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

IVA KOROMAN ud. Radoslava
1938.-2020.

Blago u Gospodinu preminula dana 13.04.2020. godine u 82-oj godini života. Sahrana će se obaviti na NOVOM GROBLJU – Gornji Radišići u utorak 14.04.2020. godine u 16 sati.
Obitelj prima izraze sućuti ispred kapelice u groblju od 15 sati. Zbog novonastale situacije molimo da izrazite sućut bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: ŽELJKO, MIROSLAV i NENAD, kćeri: ANĐELKA, MARIJA i NEVENKA, nevjeste: ANA, MILICA, GORDANA, KRISTINA i ANICA, zetovi: DANE, ŽELJKO i ZDRAVKO, unučad, praunučad, brat FRANO s obitelji, sestre: STANA i DRINA s obiteljima, obitelj pok. brata IVANA – Ikana, obitelj pok. sestre MILE, djeverovi: KRUNO i VESELKO s obiteljima, zaove: KATA i ZLATA s obiteljima, obitelji: KOROMAN, SPAJIĆ, KRALJEVIĆ, HRSTIĆ, NOSIĆ, ŠILJEG, MATIĆ, PEZER, HERCEG, ČIČIĆ, MILIĆEVIĆ i ŠARAC, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Pošalji brzojav