Iva Akmadžić rođ. Elpeza žena Branimira

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

IVA AKMADŽIĆ rođ. Elpeza žena Branimira
1949.-2020.

nakon duže bolesti preminula u četvrtak, 11. lipnja 2020. godine u 72-oj godini života. Sprovodni obred počinje u petak, 12. lipnja 2020. godine u 16.00 sati na Novom groblju na HUMCU, gdje će biti i pokop. Obitelji prima izraze sućuti od 15.00 sati ispred kapelice groblja.

OŽALOŠĆENI:
suprug BRANIMIR, kći MIRJANA, nevjesta ANITA, zet MILAN, unučad: DANIJEL, MATEJ, DANIJELA, KREŠIMIR i PETRA, sestra LJUBICA s obitelji, braća: DRAGO s obitelji, LJUBO s obitelji i ŽELJKO s obitelji, djeverovi: RADOSLAV s obitelji i BLAGO s obitelji, obitelji pok. djeverova: KREŠE, JURE i FERDE, zaove MATIJA s obitelji i MILENA s obitelji, obitelj pok. zaove RADOJKE, te obitelji: AKMADŽIĆ, ELPEZA, LUČIĆ, MIKULIĆ, VOKIĆ, RAŠIĆ, ARTUKOVIĆ, MAJSTOROVIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Pošalji brzojav