Blaženka Milićević žena Stanka

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

BLAŽENKA MILIĆEVIĆ žena STANKA, rođ. Herceg

iznenada preminula u subotu, 27. srpnja 2019. u 63-oj godini života. Sprovodni obred počinje u ponedjeljak, 29. srpnja 2019. u 18.00 sati na mjesnom groblju ”BLACE“ u GRABU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 17.00 sati ispred kapelice.

OŽALOŠĆENI:
suprug STANKO, sin DRAGAN, kćeri: VESNA, ZDENKA i MILA, nevjesta ANITA, zetovi: ROBERT i ŽELJKO, unučad: VIKTORIJA, DANIEL, JOSIP, LEONARDO, LEONARDO i LEONA, braća: MILAN s obitelji i STIPE s obitelji, sestra DRAGICA s obitelji, obitelj pok. brata DRAGANA, obitelji pok. stričeva: IVANA i DRAGE, ujak DRAGO s obitelji, obitelj pok. ujaka JOZE i MILE, djever RANKO s obitelji, zaove: VILA s obitelji i JAGODA s obitelji, obitelj pok. zaove ANE, te obitelji: MILIĆEVIĆ, HECEG, BONOSON, KRALJEVIĆ, MATIJAŠEVIĆ, MAROŠEVIĆ, DODIG, KARDUM, UJDUR, i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!