Ante Mišetić pok. Ivana

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

ANTE MIŠETIĆ pok. IVANA
1974.-2020.

iznenada preminuo u srijedu, 04.11. 2020. god. u 47. godini života. Sprovodni obred počinje u petak, 06.11. 2020. god. u 15,00 sati na mjesnom groblju “OTUNJ” u GRABOVNIKU, gdje će biti i pokopan. Obitelj prima izraze sućuti od 14.00 sati u crkvi u GRABOVNIKU.
Zbog novonastale situacije molimo da sućut izrazite bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
majka ANICA, supruga LJUBICA, kćeri: IVANA i ANTEA, brat TOMISLAV s obitelji, stričevi: STIPE s obitelji, FRANJO, s obitelji i KARLO s obitelji, obitelj pok. strica STANKA, tetke: MILICA s obitelji, ZORA s obitelji, DRAGICA s obitelji i VERA s obitelji, obitelji pok. tetaka: MARE i ZORE, obitelj pok. ujaka JOZE, punica ZLATA, svastike: SANJA s obitelji, TANJA s obitelji i NIKOLINA s obitelji, te obitelji: MIŠETIĆ, SPAJIĆ,  BOŠNJAK, BUBIĆ, LITOVIĆ, MUCIĆ, ČUVALO, HRSTIĆ, BEBEK, LOZO, ŠIMOVIĆ, LAVRIĆ, VUKŠIĆ, MILAS, PULJIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIR U BOŽJEM!

Pošalji brzojav