Anica Ereš ud. Ivana

“Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će””(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

ANICA EREŠ (ud. Ivana)
1929.-2020.

Nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula dana 14.11.2020. godine u 92-oj godini života. Sprovod kreće iz mrtvačnice na Krvnici u nedjelju 15.11.2020. godine u 15 sati. Sahrana će se obaviti na groblju Krvnica – Radišići. Obitelj prima izraze sućuti od 14 sati u mrtvačnici.

OŽALOŠĆENI:

sin VESELKO, kćeri: BLAGICA, MILA, IVANKA i DRAGANA, nevjesta JASNA, zetovi: BLAGO, JAKOV, MATE i NIKICA, unučad: DRAGAN s obitelji, IVICA s obitelji, MILE s obitelji, MARIJA s obitelji, IVANA s obitelji, ŠIMICA s obitelji, DAVOR s obitelji, ANA s obitelji, JURICA, VERONIKA s obitelji, MARIJANA s obitelji, IVAN s obitelji, IVANA s obitelji. MATEO, KRISTINA, LUKA, MARIJA i NIKOLINA, sestra STANA s obitelji, obitelji pok. sestara SLAVKE i MILE, obitelj pok. zaove MILE, obitelj pok. djevera FRANE, obitelji: EREŠ, BORAŠ, JURIČ, ŠIMOVIĆ, OSTOJIĆ, GRUBAČEVIĆ, SIVRIĆ, ZLOPAŠA i GAVRAN, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Pošalji brzojav