Anđa Brkić ud. Marka

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima!

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga


ANĐA BRKIĆ rod. Vukšić ud. MARKA

1932.-2020.

blago u Gospodinu preminula u subotu, 28. kolovoza 2020. god. u 88-oj godini života. Sprovodni obred počinje u ponedjeljak, 31. kolovoza 2020. god. u 17.00 sati na mjesnom groblju “SV. IVANA” u GORNJIM STUDENCIMA, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 16.00 sati u mrtvačnici groblja. Zbog novonastale situacije molimo da sućut izrazite bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: JOZO i MARTIN, kći ZDENKA, brat KREŠO s obitelji, sestra ANA s obitelji, obitelji pok. sestara: IVE i MARE, nevjeste: DANICA i JADRANKA, zet IVICA, unučad: MARKO, MARIJA, ANTE, MARTIN, MARTINA, JOZO, MARKO i MARKO, djever IVAN s obitelji, zaove: ZORA, JOZEFINA i DARINKA s obiteljima, obitelj pok. zaova: MARE i RUŽE, te obitelji: BRKIĆ, VUKŠIĆ, PAVLOVIĆ, MARKOVIĆ, RAŠE, RAŠIĆ, BULE, KRALJEVIĆ, JURKOVIĆ, KAPULAR i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!